Over jouw school, Donald Duck en meer…

maandag 18 november 2013

Hoi Alex,

Er gaat geen dag voorbij of ik denk aan je en mis je.

Pas nog op school met jouw mentor gesproken. Helaas gaat het niet goed met je op school. Ik begrijp het wel. Je hebt immers heel veel aan je hoofd. Hoop dat je het toch kunt opbrengen om er hard(er) voor te werken. Een goede vooropleiding is belangrijk. Die geeft je meer mogelijkheden om een beroep te kiezen wat je echt aanspreekt en ligt.

Ik zou je graag willen helpen met je school, maar ben jammer genoeg niet in de gelegenheid om dat te doen. Hopelijk na 4 december als de uitspraak van de rechter bekend is. Hopelijk bepaalt zij dat jij weer regelmatig bij mij mag/moet komen. Dan kunnen we samen verder onze band uitbouwen. En kan ik je ook met je school helpen.

Gisteravond heb ik de Donald Duck bij je in de bus gedaan. Hoop dat je dat leuk vindt. Ik moet weer terugdenken aan al die keren dat ik jou uit de Donald Duck heb voorgelezen. Je was nog veel jonger toen. We zaten samen op de bank, mijn arm om je schouder. Als ik die weghaalde, deed jij hem meteen weer terug. Wat was dat een fijn vader-zoon-gevoel. Zo – echt samen – op de bank. Dat was genieten. Helaas komt die tijd niet meer terug, maar ik zal het nooit vergeten.

Dag lieve knul!

Veel warme knuffels van papa!